HAKKIMIZDA

Aydın Doğan Vakfı

DAHA AYDINLIK BİR GELECEK İÇİN

AYDIN DOĞAN VAKFI

Onursal Başkanımız Aydın Doğan ve Onursal Başkan Vekilimiz Sema Doğan tarafından temelleri 1996 yılında atılan Aydın Doğan Vakfı, kız çocuklarının eğitimi ve fırsatlara eşit erişimi başta olmak üzere Türkiye’nin kalkınmasına katkıda bulunacak, eğitim, kültür-sanat, spor gibi birçok konuda etki odaklı işler yoluyla topluma katkıda bulunmak, katkı sağladığı alanlarda öncü bir kuruluş özelliğini korumak amacıyla faaliyetlerini sürdürmektedir.

Kurucumuz ve Onursal Başkanımız Aydın Doğan

Onursal Başkan Vekili Sema Doğan

Yönetim Kurulu Başkan Mesajı

Yönetim Kurulu Üyeleri

Faaliyet Raporları

Eğitimde Fırsat, Toplumda Cinsiyet Eşitliğine İnanıyoruz

Kurulduğumuz günden bu yana vakfımızın en öncelikli destek alanı EĞİTİM. Özellikle kız çocuklarının eğitimi için destek ve teşvikler sağlıyor; eğitimden işgücüne geçiş odaklı çalışmalarla genç kadınları güçlü bireyler olmaları yolunda teşvik ediyoruz.

Kültürel ve Sosyal Kalkınma Yolculuğunda Ülkemize Desteğimiz Tam

Hedefimiz kız çocuklarının eğitimi ve fırsatlara eşit erişimi başta olmak üzere Türkiye’nin kalkınmasına katkıda bulunacak eğitim, kültür-sanat, spor gibi birçok konuda etki odaklı işler yoluyla topluma katkıda bulunmak, katkı sağladığı alanlarda öncü bir kuruluş olma özelliğini korumak.