TAMAM

AYDIN DOĞAN
ÖDÜLÜ

AYDINLIK BİR GELECEK İÇİN

Kuruluş felsefesinde sosyal ve kültürel kalkınmayı amaç edinmiş bir vakıf olarak yaratıcılığı teşvik etmenin toplumun yaşam kalitesini yükselttiğine inanıyoruz.

Bu amaçla kurulduğumuz günden bu yana bu yana her yıl, kültür, sanat, edebiyat, bilim gibi farklı alanlarda, ulusal ve uluslararası platformlarda övgü kazanan kişi ve kurumları ödüllendirmek amacıyla kurucumuz Aydın Doğan adına ödül veriyoruz.

Aydın Doğan Ödülü, Türkiye’nin En Saygın Ödüllerinden Biri Olarak Kabul Ediliyor

Vakfımızın temel amaçlarından olan, gelecek kuşakları eğitmek ve onları hayatlarına örnek olacak başarılara özendirmek de ödül verme kriterlerimiz arasında yer alıyor. Çünkü çeşitli alanlardaki özverili çalışmaları, yaratılan birikimi ve bu birikimin gelecek kuşaklara aktarılmasını da önemsiyoruz.

Ödül verilecek alanlar Vakıf Yönetim Kurulu tarafından titizlikle belirlenirken, seçici kurulların söz konusu alanda yetkin ve tarafsızlığına inanılan kişilerden oluşmasına da özen gösteriliyor.

GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE
ÖDÜL ALANLAR