TAMAM

‘25 YILDIR EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ’

DAHA AYDINLIK BİR GELECEK İÇİN

AYDIN DOĞAN VAKFI

Temelleri 1996 yılında atılan Aydın Doğan Vakfı, kız çocuklarının eğitimi ve fırsatlara eşit erişimi başta olmak üzere Türkiye’nin kalkınmasına katkıda bulunacak, eğitim, kültür-sanat, spor gibi birçok konuda etki odaklı işler yoluyla topluma katkıda bulunmak, katkı sağladığı alanlarda öncü bir kuruluş özelliğini korumak amacıyla faaliyetlerini sürdürmektedir.

DAHA FAZLA BİLGİ
GÜÇLÜ KIZLAR, GÜÇLÜ YARINLAR

GÜÇLÜ KIZLAR,
GÜÇLÜ YARINLAR

Bu güzel ülkenin bütün kızları her alanda hak ettikleri eğitim olanaklarına ulaşabilsin diye 25 yıldır var gücümüzle çalışıyoruz.

KEŞFEDİN
BÜTÜNCÜL EĞİTİM SEFERBERLİĞİ

Eğitimin toplumsal kalkınmada önemine inanıyor, tüm eğitim faaliyetlerimizi bu çerçevede sürdürüyoruzoruz.

KEŞFEDİN
AYDIN DOĞAN VAKFI HABERLERİ

TÜMÜNÜ GÖSTER

25. Aydın Doğan Ödülü Dr. Özlem Türeci ve Prof. Dr. Uğur Şahin’e takdim edildi

Aydın Doğan Vakfı tarafından her yıl bilim, kültür, edebiyat ve sanat gibi farklı alanlarda ulusal ve uluslararası platformlarda başarıya ulaşmış kişi veya kurumlara verilen Aydın Doğan Ödülü, Almanya’nın Mainz kentinde 30 Kasım tarihinde düzenlenen bir törende, dünyada ilk Kovid-19 aşısını geliştiren bilim insanları Dr. Özlem Türeci ve Prof. Uğur Şahin’e verildi.

2021

Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması “Çizgi Roman Ödülü” ve “Çocuk Kitabı İllüstrasyonu Ödülü” finalistleri belirlendi.

Aydın Doğan Vakfı, 2019 yılından başlayarak çocuk kitabı ve çizgi roman alanlarında üretimin ulusal düzeyde desteklenmesine katkıda bulunmak amacıyla Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması’nın çalışma alanını genişleterek, ülkemizdeki çizerler için “Çizgi Roman Ödülü” ve “Çocuk Kitabı İllüstrasyonu Ödülü” veriyor.

11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü Konferansı;
Dijital Çağda Kız Çocuklarının Liderliği Temasıyla Gerçekleştirildi

Aydın Doğan Vakfı ve Birleşmiş Milletler kuruluşları UNICEF, UNFPA ve UN Women iş birliğiyle 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü Konferansı’nın yedincisi, "Artık Zamanı Geldi! Dijital Çağda Kız Çocuklarının Liderliği' temasıyla gerçekleştirildi.

2021

7. Dünya Kız Çocukları Günü Konferansı, 'Dijital Çağda Kız Çocuklarının Liderliği' konusunu ele alıyor

Youtube'dan canlı yayınlanacak bölgesel konferansta uzmanlar ve gençler "Artık Zamanı Geldi" diyecek

Emine Yiğici