TAMAM

‘25 YILDIR EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ’

DAHA AYDINLIK BİR GELECEK İÇİN

AYDIN DOĞAN VAKFI

Temelleri 1996 yılında atılan Aydın Doğan Vakfı, kız çocuklarının eğitimi ve fırsatlara eşit erişimi başta olmak üzere Türkiye’nin kalkınmasına katkıda bulunacak, eğitim, kültür-sanat, spor gibi birçok konuda etki odaklı işler yoluyla topluma katkıda bulunmak, katkı sağladığı alanlarda öncü bir kuruluş özelliğini korumak amacıyla faaliyetlerini sürdürmektedir.

DAHA FAZLA BİLGİ
GÜÇLÜ KIZLAR, GÜÇLÜ YARINLAR

GÜÇLÜ KIZLAR,
GÜÇLÜ YARINLAR

Bu güzel ülkenin bütün kızları her alanda hak ettikleri eğitim olanaklarına ulaşabilsin diye 25 yıldır var gücümüzle çalışıyoruz.

KEŞFEDİN
BÜTÜNCÜL EĞİTİM SEFERBERLİĞİ

Eğitimin toplumsal kalkınmada önemine inanıyor, tüm eğitim faaliyetlerimizi bu çerçevede sürdürüyoruzoruz.

KEŞFEDİN
AYDIN DOĞAN VAKFI HABERLERİ

TÜMÜNÜ GÖSTER

38. Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması’nın Kazananları Açıklandı

Bugüne kadar dünyanın dört bir yanından 9.000’i aşkın sanatçıyı ve eserlerini buluşturan Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması’nın otuz sekizincisi, uluslararası jürinin yaptığı değerlendirme toplantısıyla sonuçlandı.

“Moleküler Biyoloji ve Genetik Araştırma Ödülü”nü kazananlar belli oldu.

Aydın Doğan Ödülü’nü alan Dr. Özlem Türeci ve Prof. Dr. Uğur Şahin onuruna düzenlenen "Moleküler Biyoloji ve Genetik Araştırma Ödülü" iki genç bilim insanına verildi.

Genç iletişimcilerin ödül mutluluğu

32. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler, çevrimiçi olarak gerçekleştirilen törende açıklandı.

Aydın Doğan Ulusal Çocuk Kitabı İllüstrasyonu Ödülü için başvurular başladı.

38. Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması kapsamında yer alan ‘Ulusal Çocuk Kitabı İllüstrasyonu’ ödülü için başvurular başladı.

Aydın Doğan Ulusal Çizgi Roman Ödülü için başvurular başladı.

38. Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması kapsamında yer alan ‘Ulusal Çizgi Roman’ ödülü için başvurular başladı.

25. Aydın Doğan Ödülü Dr. Özlem Türeci ve Prof. Dr. Uğur Şahin’e takdim edildi

Aydın Doğan Vakfı tarafından her yıl bilim, kültür, edebiyat ve sanat gibi farklı alanlarda ulusal ve uluslararası platformlarda başarıya ulaşmış kişi veya kurumlara verilen Aydın Doğan Ödülü, Almanya’nın Mainz kentinde 30 Kasım tarihinde düzenlenen bir törende, dünyada ilk Kovid-19 aşısını geliştiren bilim insanları Dr. Özlem Türeci ve Prof. Uğur Şahin’e verildi.

Emine Yiğici
Gizem Ökten