TAMAM

EĞİTİM
SEFERBERLİĞİ

AYDINLIK BİR GELECEK İÇİN

Vakıf olarak kurulduğumuz günden bu yana tüm eğitim faaliyetlerimizi bütüncül bir çerçevede değerlendirerek sürdürüyoruz. Bu yüzden eğitim hayatına kazandırdığımız tesislerimizde nitelikli ve elverişli bir sosyal ortam sağlamak için çalışıyoruz. Öğrencilerimizin güçlü birer birey olarak yetişmeleri için geçirdikleri eğitim süreçlerini takip ediyor; gelişimlerine destek oluyor; eğitim sonrasındaki aşamaları gözlemliyoruz.

BAKIMLI
OKULLAR

Okullarımızda eğitim hayatı devam ederken pek çok alanda onlara destek veriyor ve nitelikli sosyal ortamlara dönüştürüyoruz.

MUTLU MEZUNLAR

Mezuniyet mutluluklarına ortak oluyor, başarılı mezunlarımızı ödüllendiriyoruz.

Yaratıcı Atölyeler

Tasarım ve Beceri Atölyeleri ile yetenekleri pratikle buluşturuyoruz.

Kültürel ve Sportif Faaliyetler

Eğitimde kültürel ve sportif faaliyetlerin önemine inanıyor ve öğrencilerimizi her alanda destekliyoruz.