İLLÜSTRASYONLAR

2022

Aydın Doğan Vakfı, Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması’nın 35. Yılından bu yana çocuk kitabı ve çizgi roman alanlarında üretimin ulusal düzeyde desteklenmesine katkıda bulunmak amacıyla yarışmanın çalışma alanını genişleterek, ülkemizdeki çizerler için “Çizgi Roman Ödülü” ve “Çocuk Kitabı İllüstrasyonu Ödülü” veriyor.

2022

Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması kapsamında düzenlenen “Çizgi Roman Ödülü” kazananları belirlendi.

2021

2021

2020

37. Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması kapsamında düzenlenen “Çizgi Roman Ödülü” kazananı belirlendi.

Aydın Doğan Vakfı, 2019 yılından başlayarak çocuk kitabı ve çizgi roman alanlarında üretimin ulusal düzeyde desteklenmesine katkıda bulunmak amacıyla Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması’nın çalışma alanını genişleterek, ülkemizdeki çizerler için “Çizgi Roman Ödülü” ve “Çocuk Kitabı İllüstrasyonu Ödülü” veriyor.

2020

37. Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması kapsamında düzenlenen “Çocuk Kitabı İllüstrasyonu Ödülü” kazananları belirlendi.

2019

Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması etkinlikleri içinde ilk kez “Ulusal Çizgi Roman” alanında ödül verildi.

Geçtiğimiz yıl çalışma alanı yeni ödüllerle genişletilen Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması’nda, ‘Ulusal Çizgi Roman’ ödülünü kazananlar açıklandı. ‘Ve Sinem’i çizen Cihan Kılıç ile ‘Gozo ve Sagre’yi çizen Uğur Erbaş kazandı.

2019

Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması etkinlikleri içinde ilk kez “Ulusal Çocuk Kitabı İllüstrasyonu” alanında ödül verildi.

Geçtiğimiz yıl çalışma alanı yeni ödüllerle genişletilen Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması’nda, ‘Ulusal Çocuk Kitabı İllüstrasyonu’ ödülünü kazananlar açıklandı. ‘Annemin İçindeki Ses’ aslı çocuk kitabını resimleyen Deniz Üçbaşaran kazandı.